Om

Jeg er lidenskapelig engasjert i og opptatt av språk og litteratur både på jobb og i fritida og har alltid en eller flere bøker på nattbordet eller i veska. Her på Ordglede vil jeg vise fram bøkene jeg selv har skrevet og publisere nyheter knyttet til dem, omtale bøker jeg liker, blogge om det jeg er opptatt av eller kanskje bare har lyst til å skrive om akkurat da. Jeg ønsker å formidle leseglede og inspirere andre som leser, inspirere og heie på dem som skriver eller gjerne vil skrive, bidra til å bevisstgjøre ordets makt og mye mer. Tiden vil vise hvor mange drømmer som lar seg virkeliggjøre.

Jeg ønsker deg hjertelig velkommen inn i ordenes forunderlige, herlige verden!
Du finner meg også på Instagram under Ordgleden.

Til daglig jobber jeg som forlagsredaktør i Cappelen Damms sakprosaredaksjon med helse, psykologi og personlig utvikling som hovedområder. Ordglede har ingen tilknytning til min arbeidsplass – jeg skriver om det jeg personlig er engasjert i, og omtaler bøker fra ethvert forlag.

Gjesteblogger Rune Johnsen

Rune Johnsen er utdannet lærer fra lærerhøyskolen og har fagene historie, sosiologi og idéhistorie fra Universitetet i Oslo. Han har jobbet 15 år i Statens lånekasse, 15 år som lærer og fem år som journalist. Han sier selv: – Jeg er interessert i å fordype meg i det meste; filosofi, historie, vitenskap (særlig evolusjonsbiologi). Leser mye sakprosa. Kobler av med krim og leser annen skjønnlitteratur når det passer sånn. Rune bor på Tolga og nyter tilværelsen som ung pensjonist.

Foto: Oskar Rudsengen