Bokomtaler

Her skriver jeg om bøker jeg digger, liker eller elsker, nye bøker, gamle bøker, bøker det er noe ekstra ved. Det spiller ingen rolle hvilket forlag de er utgitt på. Mitt mål er å inspirere og begeistre, og kan jeg bidra til at du blir kjent med en ny forfatter eller nye sider ved litteraturen, er jeg superfornøyd. Om du har lyst til å dele og/eller kommentere, blir jeg glad.

GJESTESKRIBENT

Rune Johnsen er gjesteblogger på Ordglede, hjertelig velkommen! Les mer om ham her: https://ordglede.no/om/

Ida Jackson: MORFAR, HITLER OG JEG

Ida Jackson: MORFAR, HITLER OG JEG

Ønsker du et dypdykk i ekstremismens vesen, et sjeldent innblikk i hvordan man kan se sine medmennesker fra flere sider og et varmt portrett av en person som samtidig fremkaller de forferdeligste avskyreaksjoner, les denne boka!

les mer
Ingvar Ambjørnsen: EKKO AV EN VENN

Ingvar Ambjørnsen: EKKO AV EN VENN

Ingvar Ambjørnsen har rendyrket Elling i all sin bredde og høyde og øvrige utstrekning i den etterlengtede nye boka, 20 år etter den forrige. Det er liksom ikke engang forfatteren som har skrevet boka. Det er Elling selv. Han har omsider funnet noen verktøy som gjør...

les mer
Karin Smirnoff: JAG FOR NER TILL MIN BROR

Karin Smirnoff: JAG FOR NER TILL MIN BROR

Av og til når jeg er ferdig med å lese en bok, føler jeg noe som ligner sorg. Det er som å ha fått en ny vidunderlig venn som bare er innom noen timer. Slik er det med Karin Smirnoffs debutbok “Jag for ner till bror”. Den er også utgitt på norsk.

les mer
Alex Schulman: BRÄNN ALLA MINA BREV

Alex Schulman: BRÄNN ALLA MINA BREV

Alex Schulman vever tre ulike perspektiv og tidsperioder sammen til én besettende fortelling. Han avdekker en gripende kjærlighetshistorie og dets tragiske konsekvenser. Det er en dypt personlig skildring av lidenskap og hat, og hvordan et kortvarig, men uforglemmelig møte kan sette spor gjennom flere generasjoner og vise fram arvesynden i all sin velde.

les mer
Bjørn Hatterud: MOT NORMALT

Bjørn Hatterud: MOT NORMALT

En nydelig liten bok om å vende ulemper til fordeler, stå ved den man er og være nysgjerrig på hva livet har å by på, skrevet av en modig, alvorlig og humørfylt mann fra Brumunddal.

les mer
Tove Nilsen: HIMMELSKE TILSTANDER

Tove Nilsen: HIMMELSKE TILSTANDER

Da jeg hadde lest ut Himmelske tilstander, ville jeg bare bla tilbake til side 1 og lese det hele en gang til. Tove Nilsen fremstår som en så klok kvinne, en slags urmor. Jeg får lyst til å legge meg i armkroken hennes og kanskje få svar på noen av livets gåter....

les mer

Lik på Facebook

Facebook Pagelike Widget