Mine bøker

Jenna

Jenna

Dokumentarroman om et bygdesamfunn og en slekt fra 1888 til 1988. Hovedpersonen Jenna er sentral i den vesle grenda Galåsen i skogsbygda Trysil. Hennes personlighet, styrke og sosiale posisjon utgjør et kraftfelt i boka, og universet spinner rundt henne og ektemannen Gustav.

les mer
Mat for barn

Mat for barn

Den mest populære av mine bøker for foreldre, solgt i tre utgaver i et opplag på 36 000 eks. De to siste utgavene er skrevet i samarbeid med faglærer i ernæring, Margit Vea, som holder en rekke matkurs for både foreldre og barn. En super bok for alle småbarnsforeldre!

les mer
Mamma for harde livet

Mamma for harde livet

Noen ganger, når jeg føler at jeg er heldøgnsansatt i en kombinert barnehage og skole, uten rett til matfri eller ferie, ønsker jeg meg en real, gammeldags pustepause fra den delen av menneskeheten som er under myndighetsalder. Jeg føler meg ikke som noen ordentlig mamma, og langt fra Mor.

les mer
1000 tips for småbarnsforeldre

1000 tips for småbarnsforeldre

Hvilke leker arrangerer man i 4-årsbursdag? Hva skal til for å få guttungen til å sove i egen seng? Hvordan holde orden i lekekassene? Hva serverer man en toåring med omgangssyke? Hvordan få barn i ulike aldre til å gjøre husarbeid? Det får du vite i denne boka.

les mer